• +30 693 7447413
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 12:50

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τρίτοι αγώνες μαχητικών αθλημάτων στην Ιεράπετρα την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τρίτοι  αγώνες μαχητικών αθλημάτων στην Ιεράπετρα την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ιεράπετρας  «Μάρκος Φωνιαδάκης».

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και η στήριξη από σχολές από όλη την Κρήτη όπου συμμετείχαν με μικρούς και μεγάλους αθλητές. Οι αγώνες οργανώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από  τη σχολή Fight Club Ιεράπετρας. Συμμετείχαν αρκετοί ,μικροί και μεγάλοι, αθλητές, τόσο στο τατάμι σε αγώνες χωρίς αποτέλεσμα, όσο και στο ρινγκ με σπουδαίους αγώνες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Ιεράπετρας για την παραχώρηση του χώρου ,την περιφέρεια Λασιθίου καθώς επίσης και τον περιφερειάρχη Γουλιδάκη Ιωάννη για την πολύτιμη βοήθεια και την έμπρακτη στήριξη στην σχολή μας για την διεξαγωγή των αγώνων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο που προσήλθε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο ,καθώς και τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Να ευχαρηστήσουμε τους χορηγούς που μας στήριξαν σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα και αυτή την χρονιά, τις σχολές και τους δασκάλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στους αγώνες (Κανακουσάκης Μιχαήλ EAST FIGHTERS, Μανόλης Κλωνάρης KLM, ΠΥΞ ΛΑΞ Kick boxing Πυγμαχία Παγκράτιο, Κάραλης Θάνος Diamond Camp Crete - Team Thanos, Βρακουράκης Γεώργιος BULLDOGS , Κουγιουμουτζάκης Μιχαήλ, Αθανάσιος Βουλγαρίδης, Κύδωνας Team,  Δουλγεράκης Γιώργος ΛΥΚΟΙ Team, Κουρουπάκης Μανώλης, Σφακιανακη Μανούσο ΠΥΓΜΗ, Χατζηνικολάου Χρήστος ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ TEAM, Μαρκόπουλος Κώστας, Περτούλης Νάσος BULLS ,Λέων Κώστας) – και να τους ευχηθούμε σε αυτούς και στους αθλητές τους πάντα υγεία και επιτυχίες- καθώςε επίσης και τα μέλη του συλλόγου μας που συνέβαλλαν στο στήσιμο της διοργάνωσης. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους Εθελοντές Διασώστες Ιεράπετρας Κρήτης για τις υπηρεσίες που παρείχαν σε όλη την διάρκεια των αγώνων

Επικοινωνία

Νικολάου Βασαρμίδη 19

Ιεράπετρα ΤΚ 72200

 +30 693 7447413

info@fcierapetras.gr

Βρείτε μας στο Facebook!

© 2023 Fight Club Ierapetras. All Rights Reserved. Powered by Webmeta