• +30 693 7447413
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 09:09

Fight Club Ιεράπετρα συμμετοχή στους Διασυλλογικούς Αγώνες Μαχητικών Αθλημάτων στην Χερσόνησο

Στις 17/04/2022 ημέρα  Κυριακή πραγματοποιήθηκε ,στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Χερσονήσου ,οι Διασυλλογικούς Αγώνες Μαχητικών Αθλημάτων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της σχολής Fight Club Ιεράπετρας:

Στους αγώνες  συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Κρήτη με την συμμετοχή να είναι μεγάλη. Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων υψηλό.

 

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχε και η σχολή Fight club Ιεράπετρας με 25 αθλητές και αθλήτριες  που έδωσαν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό. Οι αθλητές της σχολής πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις σε αγώνες novice (άνευ αποτελέσματος). Επίσης 2 εξ ‘αυτών αγωνίστηκαν σε αγώνες με αποτέλεσμα. Και πιο συγκεκριμένα ο αθλητής Σούρδας Γιώργος κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο του και ο αθλητής Τζουλιάνο Χιτάι αγωνίστηκε 2 φορές όπου την μία κέρδισε και την άλλη έχασε.

 

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πετράκης Γέωργιος δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ περήφανος για αυτούς τους αθλητές που  αγωνίζονται, είτε κερδίσουν είτε χάσουν ,δείχνουν την αξία τους και την ποιότητα της σχολής. Ευχαριστούμε το Αθλητικό Σωματείο «Μαύροι Ταύροι» και τον δάσκαλο Νάσο Πρεντούλη για την άψογη διοργάνωση και συγχαρητήρια σε όλες τις σχολές και τους αθλητές που συμμετείχαν. Να ευχαριστήσουμε επίσης και τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας που είναι πάντα στο πλευρό μας.»

Επικοινωνία

Νικολάου Βασαρμίδη 19

Ιεράπετρα ΤΚ 72200

 +30 693 7447413

info@fcierapetras.gr

Βρείτε μας στο Facebook!

© 2024 Fight Club Ierapetras. All Rights Reserved. Powered by Webmeta