• +30 693 7447413
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 17:31

Μαθήματα Brazilian Jiu Jitsu!!

Μάθημα Brazilian Jiu Jitsu στην σχολή μας μας!!!

Το άθλημα του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου (bjj), έχει καταγωγή από την Ιαπωνία και οι ρίζες του είναι από τα αθλήματα του παραδοσιακού ζίου ζίτσου και του τζούντο, σκοπός του αθλήματος και η φιλοσοφία του είναι να μπορέσει κάποιος φαινομενικά αδύναμος να υπερισχύσει έναντι του ισχυρού αντιπάλου ρίχνοντας τον αρχικά κάτω, έπειτα να περάσει τις άμυνές του, μετά να πάρει μια καλή θέση και να υποτάξει τον αντίπαλο. Οι υποταγές γίνονται με λαβές-κλειδώματα και στοχεύουν είτε στο σπάσιμο κάποιου άκρου ή την εξάρθρωσή του, είτε σε κάποιο πνιγμό καθιστώντας έτσι τον αντίπαλο ανίκανο να συνεχίσει την μάχη. Οι προπονήσεις του αθλήματος γίνονται με ειδική στολή η οποία ονομάζεται gi ή χωρίς στολή no gi όπου οι αθλητές φοράνε ειδικά συμπιεστικά ρούχα, μέσω της προπόνησης θα μαθευτούν οι κινήσεις και η φιλοσοφία του αθλήματος, αλλά παράλληλα θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας το σώμα και το μυαλό του κάθε αθλητή. 

 

Σας προσκαλούμε λοιπόν, όλους μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσετε και να μάθετε την τέχνη του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου μαζί μας στον αθλητικό σύλλογο Fight Club Ιεράπετρας, όπου εκεί με τον προπονητή Ζαχαράκη Νεκτάριο θα μάθουμε την βασική κινησιολογία του αθλήματος και την φιλοσοφία του. Ο κύριος Ζαχαράκης κατέχει μωβ ζώνη στο Brazilian Jiu Jitsu και έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε Πανελλήνιο κύπελο στις μπλε ζώνες και τρίτη θέση σε Πανελλήνιο κύπελο στις άσπρες ζώνες. 

 

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 25 Οκτωβρίου και το πρόγραμμα θα είναι: κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9 με 10 το βράδυ και κάθε Σάββατο 7 με 8 το απόγευμα.

Επικοινωνία

Νικολάου Βασαρμίδη 19

Ιεράπετρα ΤΚ 72200

 +30 693 7447413

info@fcierapetras.gr

Βρείτε μας στο Facebook!

© 2022 Fight Club Ierapetras. All Rights Reserved. Powered by Webmeta